Hoppa till huvudinnehållet
Göteborgs stad

Valresultat

Ledamöter (81)
Man

Åke Kettil Wallström

16 År, Ingrid Segerstedts gymnasium, Centrum
Busskort 24/7 -NU!
Busskort 24/7 har unga i Göteborg haft förut. Politikerna tog bort det, men vi vill ha tillbaks det. En röst på mig är en stark röst för detta. Unga ska slippa vara rädda för de vita kepsarna!
Kvinna

Isabelle Löf

13 År, Trulsegårdsskolan 7-9, Hisingen
Tryggare och bättre skola för alla!
Jag vill att skolan ska vara trygg för alla. Minska mobbningen, undervisa mer om psykisk hälsa, bättre skolmat och minska läxorna då de bidrar till för mycket stress. En röst på mig = en bättre skola!
Kvinna

Nicole Marie-Louise Zimmermann

15 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Matkort och studiepengar
Vi tycker att vi borde få matkort eftersom alla inte äter i skolan och går o köper eget och studiepengar för att man ska bli mer motiverad att studera i skolan.
Man

Adonias Goitom Hadush

15 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Matkort i skolan exakt som i gymnasiet
Jag tycker att det borde finnas matkort i skolan för många av eleverna äter inte i skolan för att dom tycker att skolmaten är äckligt så kan vi elever få matkort och kan gå ut ifrån skolan och äta mat
Man

Filip Gelkén

14 År, Fiskebäcksskolan F-9, Sydväst
Gratis busskort 24/7 för alla ungdomar
För mig så är det viktigt att alla barn har möjlighet att röra sig fritt när de vill, genom att de flesta barn och ungdomar inte har ett jobb så kan de inte spendera 26kr var 90 minut.
Kvinna

Wilma Önrup

13 År, Hultskolan F-6, Sydväst
Låt busskorten gälla på helgen!
Busskorten ska gälla på helger och lov. Om fler åker kollektivt minskar vi utsläppen. Alla barn och ungdomar ska ha råd att röra sig i Göteborg.
Man

Mahfoodh Abdulqawi Mohammed Abdullah Mohammed

16 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
Tillåt mobiler i matsal
Få mobilen i bamba för att plugga, spela, titta och prata i bamba medan du äta ditt gott mat.
Man

Amin Bachar

14 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
Busskort 24/7, Bättre Skolmat och mer!
Vill du ha busskort som går 24/7, Bättre mat i skolan, Rena skol toaletter? Rösta då på mig så ser jag till att vi löser det!
Kvinna

Elvira Carli

13 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Inga svältande barn i skolan! Rösta för skolcafé
Jag vill att elever i Göteborg ska få ha ett skolcafé där elever får handla mat med poäng man tjänar igenom att t.ex lämna in läxor i tid och att sköta sig på lektionerna.
Man

Adam Mohamad Kiswani

15 År, Centrina Lindholmen, Centrum
Jag vill vara en röst för den nya generationen.
Alla ungdomar i Göteborg ska få bättre möjligheter under sin skolgång. Ett större stöd från kommunen till mera aktiviteter. Gratis kollektivtrafik alla dagar, dygnet runt.
Kvinna

Kenza Zaltani

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Busskort som gäller alla dagar och bättre skolmat!
Rösta på mig för busskort som är giltigt under alla dagar och bättre skolmat så att alla faktiskt ska äta och slippa bli hungriga under resten av skoldagen. Rösta på mig för att påverka framtiden.
Kvinna

Therese Huang

14 År, Kannebäcksskolan Tal o Språk F-9, Nordost
Busskort 24/7 och även digitalt
Jag vill att vi ska kunna använda busskort på helgerna samt kunna få det digitalt så, när man har glömt kortet hemma så kan man ha telefonen som själva kortet.
Kvinna

Alma Park

12 År, Hagenskolan F-6, Sydväst
Trygghet och rättvisa
Mobbning Bli bättre på att upptäcka mobbning. Prata mer med eleverna om hur de faktiskt mår. Även om det är korta samtal. Busskort 24/7 Alla skall ha råd att resa, men också vara trygga.
Man

Aslodi Hamzatov

14 År, Centrina Kviberg, Centrum
Rösta på mig så lovar jag att era röster hörs!
Jag tycker att alla från årskurs 7-9 och gymnasiet ska få gratis matkort på 100 spänn.
Annat kön än man eller kvinna

Signe Ingman-Ryberg

13 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Jag bryr mig om HBTQ+ och våra rättigheter!
Jag bryr mig mycket om HBTQ+, miljön, anti-rasism, anti-mobbning, skolbusskort som gäller på helger och mycket mer. Jag står för en bättre skola och ett bättre Göteborg för de unga.
Kvinna

Elsa Amanda Eliasson

13 År, Sandarnaskolan F-6, Centrum
Jag vill se till att vi prioriterar din framtid.
I Sverige har vi gratis utbildning för oss unga, vi måste utnyttja det faktumet! Skolan ska vara en trygg plats för alla. Inte minst elever. Jag vill sätta stopp för sexuellt utnyttjande av elever.
Kvinna

Shamim Sarmadi

16 År, Schillerska gymnasiet 3, Sydväst
Jag vill stå upp för ungdomar som inte hörs!
Jag vill att alla ska ha en rättvis skolgång där man får den hjälp man behöver från lärare. Alla elever i Göteborg ska ha gratis busskort oavsett vilken kommun eller stadsdel man bor i!
Man

Leonardo Georg Modéer

13 År, Nordlyckeskolan 7-9, Hisingen
Fler buss hållplatser till svårt nådda skolor!
Jag vill få fler busshållplatser, eller åtminstone att bussar ska åka till hållplatser som redan finns men som inte längre används.
Kvinna

Niusha Mostafavi

13 År, Toleredsskolan F-9, Hisingen
Busskort på helgerna
Hej!Jag heter Niusha och jag vill att alla busskort ska fungera på helgerna så att man kan ta sig till olika ställen på helgerna och jag vill att alla trivs i skolan. Rösta på mig! :)
Man

Hassan Khadar Axmed

15 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Extra mycket stöd efter skolan för dom som vill!
Jag är inte som alla andra! Jag tar detta väldigt seriöst och jag ska göra allt för att få fram era drömmar till verklighet! Rösta på mig för ett bättre Göteborg/Hisingen!
Man

Yousef Kanfoud

13 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Sovmorgon=bättre måluppfyllelse
Rösta på mig ifall du vill ha sovmorgon. Jag kommer kämpa för att elever i grundskolan ska få ha sovmorgon. Jag tycker att sovmorgon är viktigt för att då är man mer pigg under skoldagen.
Kvinna

Amina Abdirahman Abdullahi

13 År, Bergsjöskolan F-9, Nordost
Rösta för min för att få din röst hörd!!
Jag vill att skolorna ska ha utländska maträtter och att det ska vara mer halalmat i skolorna. Under jul får massor av muslimska barn inte äta mycket de kan bara äta ägg och det vill jag ska förändra.
Man

Aran Baban

12 År, Bräckeskolan F-6, Hisingen
Bättre/godare skolmat. Flera kommer äta då.
Jag vill att man ska rösta på mig eftersom att jag har hört och sett hur elever vill att maten ska bli bättre och godare för att det finns elever som inte äter i bamba pga av det.
Man

Mehdin Carri

14 År, Lärjeskolan F-9, Nordost
Mer skolaktiviteter
Jag tycker att skolorna har inte så många aktiviteter för barn/ungdomar. För att öka fysiska och psykiska hälsa och minska skol stress borde skolan anordna mer aktiviteter under och efter skolan.
Man

Oskar Källsbo Brodin

15 År, Kärraskolan F-9, Hisingen
Stoppa kaoset i skolorna!
Jag vill vara med i UF för att styra upp det kaos som pågår i våra skolor. Detta genom att införa nya rutiner för t.ex. vikarier osv.
Kvinna

Gertrud Anita Futura Dahlberg

14 År, Brunnsboskolan F-9, Nordost
En Jämlik framtid för alla!
Mina huvudfrågor är klimat och jämlikhet. Vår jord håller på att rasa samman och ska vi unga ha en plats att leva på måste vi göra något nu! I den framtid vi kämpar för ska alla ha samma möjligheter.
Man

Josias Åkerblom

14 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
Göteborg kan bättre!
Göteborg är bästa staden, men vi kan bättre! Vi kan minska vårat bidrag till växthuseffekten genom att göra fler cykelbanor, förbud mot dieselfordon i innerstaden och billigare kollektivtrafik!
Man

Sten Berg

16 År, Franklins gymnasium, Sydväst
Göteborg kan ta steget
För en aggressivare klimatpolitik med fler träd, mer cykelbanor, fler elbussar, bättre kollektivtrafik och gratis Styr & Ställ. För en inkluderande skola som lyssnar på eleverna med god mat.
Kvinna

Naomi Oluayo

16 År, Kvibergsskolan F-9, Nordost
GYMKORT FÖR ALLA I HÖGSTADIET!!
För att eleverna ska klara sig i skolan ska unga må bra fysiskt och psykiskt. Alla är inte sportintresserade de vill bara gå till gymmet. Alla Föräldrar kan dock inte betala för gymkort för sina barn.
Man

Mustafa Khodadai

16 År, Angeredsgymnasiet 1, Hisingen
Gör er röst hörd rösta på mig i år vi hörs:)
Det är dags att göra Göteborg starkt igen rösta på mig:) Några saker jag vill införa Gratis spårvagns kort Gratis mat kort samt fler aktiviteter men det viktigaste är bättre skolmiljö för alla:)
Man

Figaro Stenlund

17 År, Hvitfeldtska gymnasiet 3, Centrum
Bara döda fiskar följer strömmen!
Under mitt sista år som ledamot i Ungdomsfullmäktige tänker jag framför allt fortsätta jobba med ökat elevinflytande, bl.a. genom fungerande elevråd! Unga ska vara en remissinstans som lyssnas på!
Man

Muhammad Shahvaiz

13 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Alla ska känna sig säkra och trygga i Gbg.
Alla ska kunna känna sig trygga säkra och glada i Göteborg. Allt för många unga gör inte det, därför brinner jag för ökad säkerhet och trygghet i de ställen där alla unga i Sverige går, skolan.
Man

Muad Bashir Ali

14 År, Kannebäcksskolan Tremastaren F-6, Sydväst
Jag jobbar med bättre mat, mer frihet och kul
Jag har tre saker som skolan kan fixa eller göra bättre.Den första saken är att skolmaten ska bli bättre för att man ska kunna orka hela skoldagen.Man ska ha mer frihet och skolan ska ha mer utflykter
Man

Rekan Hamad Kadir

12 År, Eriksboskolan F-6, Nordost
Mer sovmorgon!
Jag tycker vår skola börjar alldeles för tidigt. På vår skola börjar vi kl 08 på morgonen och jag tycker att det är bättre att få börja kl 08:30 eller kl 09 vissa dagar. Annars är man trött i skolan.
Kvinna

Tindra Bergström

13 År, Torslandaskolan 7-9, Hisingen
Trygghet för alla ungdomar!
Jag vill att alla ungdomar ska få en trygg och bra skolgång. De ungdomar som behöver hjälp i skolan ska ha tillgång till extra hjälp. Alla ska känna sig trygga där de bor.
Man

Hüseyin Aktay

16 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
FÖR GÖTEBORGS BÄSTA FRAMTID
I flera år Jag har bidragit med jättemycket i ungdomsfullmäktige med hjälp av motioner och utskott som jag har medverkat i därför så ställer jag upp ett år till och önskar mig en röst ifrån dig MVH
Man

Zack Johnsson

17 År, NTI Johanneberg, Sydväst
Dags att rusta upp ungdomsfullmäktige!
Ordförande i DDU. Vi behöver personer med sunt förnuft. Rösta med hjärnan inte med hjärtat.
Man

Mahamed Ali Mohamed

12 År, Gärdsmosseskolan F-6, Nordost
Stoppa hotandet och mobbningen i Göteborg!
Det finns många barn och ungdomar som blir hotade varje dag i Göteborg. Detta gör att många är ledsna. Jag vill stoppa mobbningen! Genom att påverka politikerna, så de skärper säkerheten.
Kvinna

Ilian Goran

12 År, Eriksboskolan F-6, Nordost
Mobiler i skolan!
Jag tycker man ska få ha sin telefon i skolan så att man kan skriva med vänner. Eller nått sånt
Kvinna

Maria Cahn

13 År, Eriksboskolan F-6, Nordost
Högre barnbidrag!
Jag tycker barnbidraget behöver höjas för att man inte kan köpa så mycket. Har man högre bidrag kan man ha råd med mer kläder.
Man

Malte Barron Schöning

15 År, Skytteskolan F-9, Sydväst
Skolan ska vara trygg!
Elever upplever mobbning, kränkningar och andra saker som gör så att man känner sig otrygg! Detta vill jag sätta stopp för. Jag har suttit i ungdomsfullmäktige i två år. Nu satsar jag för ett till!!
Kvinna

Saly Abd Alrahim

15 År, Sandeklevsskolan F-9, Nordost
Jag vill verka för fler ungdomsjobb!
Jag vill arbeta för att även ungdomar på högstadiet ska få möjlighet till extrajobb. En röst på mig är en röst på ungas rätt i samhället!
Man

Zinedin Al Frij

13 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Rösta på Zinedine om du vill ha bättre skol mat!
Jag vill förändra all hunger i skolan. Jag kommer upp med förslaget om att ha matkort på alla högstadieskolor.
Kvinna

Sam Erhamre

14 År, Toleredsskolan F-9, Hisingen
Prioritera miljön och allas lika värde
Under mitt tredje år här kommer jag jobba för minskad mobbning och diskriminering. Jag kommer även alltid att prioritera klimatfrågor och arbeta för en klimatsmartare stad.
Kvinna

Sienna Teresa Gonzalez

12 År, Montessoriskolan Elyseum 6-9, Centrum
Vi behöver bättre skolmat!!
För det första sluta göra allt vegetariskt de e piss för det andra gör maten så alla känner att dem har något att äta. För det tredje så tycker jag att alla skulle kunna vara med och ge förslag på mat
Man

Olle John Alvar Mattsson

13 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
För en grönare framtid!
Mitt mål i Ungdomsfullmäktige är att göra Göteborg till en grönare stad! Till exempel med fler växter och minskad biltrafik.
Man

Sajad Javadi

17 År, Sandeklevsskolan F-9, Nordost
Bättre skolor
Jag vill att eleverna serveras halal kött i skolor. Busskortet ska fungera dygnet runt och om jag få makt så ska jag se till att kommun och Skolverket tar bort nationella proven.
Kvinna

Ingrid Christina Olsson

14 År, Freinetskolan Bild o Form, Centrum
Man ska inte välja mellan sömn eller frukost!
Den svenska skolan behöver anpassas för alla, elever behöver kunna ha ett schema som möter alla deras krav, som att inte behöva välja om man ska äta frukost, plugga eller sova ut.
Man

Olle Andersson

17 År, Ingrid Segerstedts gymnasium, Centrum
Klimatet kräver ungas röster!
Klimatförändringarna hotar vår frihet och vår framtid, fördärvar världen vi ska ärva. Klimatet kräver våra röster!
Man

Hussein el Haj

13 År, Lövgärdesskolan 4-9, Nordost
Jag vill förbättra samhället
Jag har arbetat i min skolas politiska grupp och tycker det är viktigt att vi som är unga bidrar till att göra samhället bättre.
Kvinna

Judit Ahlin

14 År, Nygårdsskolan F-9, Sydväst
Alla elever har rätt till en bra skolgång!
Jag vill verka för att alla elever ska bli behandlade på ett rättvist och rätt sätt i skolan. Jag vill lyfta fram elevers inflytande i skolan och deras möjligheter att påverka sin vardag.
Kvinna

Shukri Mohamed Mohamed

12 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
Kunna vara ute utan att tänka på att nåt händer
Om ni röstar på ska jag göra gatorna till en tryggare plats att vara på när det mörkt ute. Vi unga måste kunna vara ute när det mörkt och inte tänker på att något hemskt kommer hända när vi är ute!!!
Kvinna

Rubaa Mehmood

12 År, Svartedalsskolan 4-9, Hisingen
Älska dig själv - både ditt inre och yttre!
Folk ska älska sig själva - hur man än ser ut! Du är vacker och fin precis som du är skapad! Jag vill arbeta för att unga människor ska må bättre och få bättre självkänsla.
Man

Brendon Sarkevic

13 År, Martinaskolan, Nordost
Bort med ungdomarna från gatorna
Jag ska skapa ett tryggare samhälle för oss ungdomar. Jag vill att ungdomarna ska ha det enklare att få jobb. Det ska finnas mer fritids hus i utsatta områden. Rösta på Brendon så vi har det bättre
Man

Abdirahman Moalim

16 År, Römosseskolan Agnesberg, Nordost
RASISM OCH ISLAMOFOBI I SKOLAN ÄR OACCEPTABELT
Rasism och islamofobi i skolan är inte tillåtet, men ändå så händer det. Vill du ha förändring så ska du rösta på mig för ett bättre Göteborg.
Kvinna

Nelly Groth

14 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
För ny(bar) politik
Gratis busskort för ett klimatsmartare och ett mer inkluderande samhälle. Under mitt tredje år i ungdomsfullmäktige kommer jag även jobba med HBTQ+ och klimatfrågor.
Kvinna

Daria Volovyk

17 År, Angeredsgymnasiet 1, Nordost
Alla unga har rätt att lyckas med sin utbildning!
Nu måste vi bli bättre på att se och lyssna på varje elev och att låta skolorna få möjligheter att erbjuda rätt stöd. Jag har många erfarenheter att bidra med.
Man

Vedansh Biddappa

12 År, Svartedalsskolan 4-9, Hisingen
Tryggare i skolan med tystare korridorer!
Jag tycker att korridorerna är för högljudda och det är för mycket spring. Fler vuxna i skolan som är med oss under rasterna och håltimmar skulle göra det lugnare och skönare för oss elever.
Kvinna

Jalila Therese Bellajal

13 År, Lövgärdesskolan 4-9, Nordost
Gör Göteborg bättre för ungdomar!
Rösta på mig så kommer jag se till att våra röster blir hörda, jag kommer att göra allt i min makt för att Göteborg ska bli bra för ungdomar :)
Kvinna

Rahef Al-Tamimi

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Inga hungriga barn! Skaffa skolcafé
Jag vill att vi i Göteborg ska få ha skolcafé. Vi elever ska kunna få äta i ett skolcafé om vi t.ex inte gillar skolmaten, vill äta frukost eller kunna få köpa lite fika!
Man

Abdikani Mohamed Ashare

13 År, Gamlestadsskolan F-9, Nordost
Mer idrott i skolan
Idrott tycker vi flesta är det roligaste ämnet i skolan för att det är roligt. Men också för att vi inte bara behöver bara sitta ner o skriva en massa o läsa så mycket som tex på svenskan.
Kvinna

Rama Wedad Ebriek

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Mer bamba tid,mer rast tid gör barnen glada:)
Jag kandiderar för att få mer bamba tid och rast tid för att alla barn ska äta lugn och ro. Ibland orkar inte barnen jobba dom måste ha pauser därför står jag för mer bamba tid och rast tid:)
Kvinna

Sofia Abo Daya

12 År, Bergumsskolan F-9, Nordost
Göteborg ska vara en stad där alla trivs i
Jag tycker att det är viktigt att vårt Göteborg ska vara säkert och tryggt. Jag vill att alla skolor ska vara lika bra och busskortet ska fungera på helgerna, röst på mig är en röst på förändring
Man

Azad Bek

13 År, Frölundaskolan F-9, Sydväst
Tryghet leder till jämställdhet. Rösta på mig D 11
Vi behöver göra så att det finns nåt för barn att göra på vardagen och på +loven så att man inte drar dom till torget eller till äldre ungdomar med dåligt beteende.Så gör vi Gbg till en tryggare plats
Kvinna

Ella Maria Laura Viking

14 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
Skolmaten ska förbättras!
Jag tycker det är väldigt viktigt att maten i skolan ska vara god så vi äter maten men samtidigt innehåller det vi behöver. Utan detta kan vi elever inte fokusera under dagen.
Kvinna

Chloe Esther Nunez

12 År, Innovitaskolan St Jörgen, Hisingen
För en tryggare och hälsosammare skolmiljö!
Det ska undervisas mer om den psykiska (o)hälsan i skolan. Skolan ska dessutom lägga mindre press på skolarbete och minska läxor då det leder till utbrändhet. Skolan ska vara en trygg plats för alla!
Man

Celvin Norén

13 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
Jag vill förbättra säkerheten i centrum (gbg)
För att alla människor ska gå i centrum både oavsett tiden så måste säkerheten förbättras. Att massa personer inte ens vågar gå i centrum är en hemsk tanke. Därför vill jag förbättra säkerheten.
Man

Gustav Möller

13 År, Skytteskolan F-9, Sydväst
Ett idrottsliv för alla
Jag tycker att alla ska få ett fritidskort. Jag tycker inte att man ska behöva betala för att åka till en tävling/match på helger. Jag vill ha mer Fritidsbanken. Det är bra att kunna låna utrustning.
Man

Hampus Johannesson

12 År, Björkåsskolan F-6, Sydväst
Sommarbusskort till alla!!! Bort med Rasism mm!!!
Sommarbusskort till alla barn och ungdomar för att kunna ta sig runt i Göteborg på sommaren. Bort med all rasism mm. Inget barn ska behöva bli mobbade pga var de kommer ifrån eller hur dem ser ut!
Kvinna

Slutat i Ungdomsfullmäktige

14 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Kvinna

Tigris Barkarmo

13 År, Göteborgs Högre Samskola gr., Sydväst
Vår tid är nu! Är du med mig?
Jag är för ett roligare Göteborg. En stad där unga och barn vill vara och trivas i. Vi är framtiden så låt oss forma den tillsammans. Göteborg ska bli gbgöj!
Kvinna

Hedvig Beda Viola Heiman-Ullmark

12 År, Nya Varvetskolan F-6, Sydväst
Res för miljön
Jag är en sjätteklassare som tycker att vi borde ha busskort som gäller helger och 24/7 och även att de gäller i både zon A & zon B. För t.e.x klassresor och andra behov 🤍
Kvinna

Siri Ohlsson

14 År, Påvelundsskolan F-9, Sydväst
Gör Göteborg mänskligare
Vi alla har rätt till att må bra. Alla ska behandlas med respekt och allas röst ska få höras. Tillsammans ska vi göra vårat Göteborg mänskligare. Du förtjänar att må bra.
Man

Leo Anders Nolemo

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Skolkort som gäller hela tiden
Det är en självklarhet att alla unga ska kunna åka kollektivt hela tiden även på helgerna. Då åker färre bil och utsläppen blir mindre.
Man

Viktor Patriksson

13 År, Styrsöskolan F-9, Sydväst
Alla ungdomar har rätt till aktivitet!
Jag heter Viktor Patriksson och jag gillar kampsport och att segla. Jag återkandiderar till Ungdomsfullmäktige för att jag tycker att alla ungdomar har rätt till en rolig aktivitet att gå till.
Man

Victor Bohman Lind

17 År, NTI Johanneberg, Centrum
Make Ungdomsfullmäktige Rimligt Again
Jag vill ändra så att UF spenderar pengar på staden och dess folk i stället för sig själva. Rösta för rimliga beslut baserade på sunt förnuft. Medlem i Direktdemokratiskt Ungdomsfullmäktige (DDU)
Man

Carl Melwin jens Pernefors

15 År, Freinetskolan Bild o Form, Centrum
Börja skolan senare
Jag tycker att skolan ska börja senare då det har blivit bevisat av en mängd studier att en senare skoldags start har en stor påverkan på skolelevers prestation.
Kvinna

Nathifah Ife Treurniet

12 År, Johannebergsskolan Estetiska F-6, Centrum
mer fritidsgårdar,busskort under helg,mat hemifrån
Jag vill ha mer fritidsgårdar i centrum. Busskort ska gälla 24/7. Alla kan ta med sig mat om dom vill och kan.
Man

Marius Goldmann

13 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
För ett nytt och jämlikt Göteborg!
Ner med mobbning och rasism! Ett bättre Göteborg för dagens unga. Ett jämlikt samhälle utan diskriminering! Rösta på mig så kan vi tillsammans skapa ett nytt Göteborg!
Man

Harry Carlsson

12 År, Bräckeskolan F-6, Hisingen
Lättare för unga att färdas i kollektivtrafiken.
Nuförtiden så har unga inte med sig busskortet så ofta, men de har med sig sin mobil. Därför tycker jag att man ska ha tillgång till sitt busskort genom mobilen när man färdas i kollektivtrafiken.
Kvinna

Melissa Camdzic

15 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
För en bättre framtid åt oss unga.
Göteborg behöver bli bättre. Klimatfrågor är viktigare än vi tror. Rösta på mig för vår framtid, vårt klimat och Göteborg.
Ersättare (20)
Man

Quincy Prem Joseph Aaron Nathaniel Kemler

15 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
Mera säkerhet i skolan!
Man

Lucas Baher Ignacio Akchir

15 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
Bättre skolmat !!
Man

Benjamin Ahlström

13 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Ett Grönare Goteborg!!
Man

Alexander Petrov

13 År, Kristinaskolan, Nordost
Imorgon börjar idag !
Man

Nisse Sterner-Müller

12 År, Fjällskolan F-6, Sydväst
Dålig skolmat påverkar lärandet
Man

Jacob Wallin

15 År, Kannebäcksskolan Tal o Språk F-9, Centrum
För en hållbar framtid!
Kvinna

Evelina Berggren

14 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Tjena!😎rösta på mig för en bättre framtid!
Kvinna

Bianca Vally Viola Lindell

12 År, Påvelundsskolan F-9, Sydväst
Jag står för lgbtq
Kvinna

Iman Abukar Hasan

12 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
STOP PÅ RASISMEN
Kvinna

Agnes Norén

13 År, Glöstorpsskolan 7-9, Hisingen
Ett Göteborg som är tryggt för alla!
Kvinna

Liv Kjerstin Nordström

13 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
Jag vill prata mer om psykisk ohälsa i skolan.
Kvinna

Alva Kristina Carlén

14 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Skolan ska ta mer hänsyn till psykisk ohälsa!
Kvinna

Märta Mårtensson

13 År, Nordhemsskolan F-9, Centrum
Ett Göteborg där alla får samma chanser
Annat kön än man eller kvinna

Lucas Andersson

14 År, Freinetskolan Bild o Form, Centrum
Psykisk hälsa är viktig, förbättra den för unga!
Man

Nobel Dilovan Bacilori

12 År, Gärdsmosseskolan F-6, Nordost
Alla skolor i Göteborg ska vara lika bra.
Man

Musa Faisal

14 År, IES Johanneberg, Hisingen
Rösta på mig för tryggare och bättre Göteborg!!
Man

Hugo Fogelin

13 År, Kunskapsskolan Krokslätt, Centrum
Mer grönt resande.
Man

Leon Alexander Eriksson

13 År, Victoriaskolan, Centrum
Rösta på mig för att få bättre mat i skolan!
Man

Hugo Arcini

16 År, Glöstorpsskolan 7-9, Hisingen
Glöm inte Hisingen.
Man

Lehat Abdulrahman

12 År, Brunnsboskolan F-9, Hisingen
Bättre Göteborg