Hoppa till huvudinnehållet
Göteborgs stad

Valresultat

Ledamöter (81)
Man

Filip Gelkén

15 År, Fiskebäcksskolan F-9, Sydväst
Gratis busskort 24/7, i alla zoner, till alla unga
Jag och många andra anser att alla ungdomar i Göteborg ska kunna röra sig fritt med kollektivtrafik. De är i dagsläget inte rimligt att en ungdom ska behöva betala 26kr för att resa någonstans.
Man

Anwar Alansari

13 År, Björkåsskolan F-6, Sydväst
Bättre mat, busskort 24/7 och högre budget.
Bättre skolmat behövs, många elever skippar maten, busskort 24/7 på alla zoner så att barn har rätt till att använda kollektiven obegränsat. Högre skolbudget och sovmorgon, och att man kan äta frukost
Man

Dilon Goran Sopaj

13 År, Skutehagsskolan F-6, Hisingen
Jag vill ha mobiler på rasterna!!!
Barn och unga har tråkigt på rasterna och längtar hem bara för att spela och det gör så att det flesta ungarna får dåliga betyg. Därför tycker jag att barn och unga skall få ha sin mobil på rasterna.
Kvinna

Linnéa Pernilla Eriksson

14 År, Martinaskolan, Nordost
Ungdoms kort! Bankkort med 1000 kr i månaden
Bankkort med 1000 kr i månaden till roliga saker! Men inte i affärer! Bara använda kortet till roliga saker! T.ex Liseberg och andra aktiviteter! För alla inte har råd med aktiviteter!
Kvinna

Ilwad Mohamed Farah

17 År, Angeredsgymnasiet 2, Nordost
GIRL POWER!!!
GIRL POWER!!! ALLA tjejer har rätt att SLIPPA utsättas för våld och dåliga relationer, hederskultur och tvång, oförstående lärare när man har mens och brist på roliga fritidsaktiviteter.
Kvinna

Bianca Vally Viola Lindell

13 År, Påvelundsskolan F-9, Sydväst
Är du busskort för att jag vill ha dig 24/7
Mitt andra år i ungdomsfullmäktige så vill jag göra skolmaten bättre för unga, skaffa gratis busskort 24/7, göra så att alla känner sig trygga i staden och att fritids aktiviteter ska bli billigare.
Man

Åke Kettil Wallström

17 År, Ingrid Segerstedts gymnasium, Centrum
Busskort 24/7 - NU!
Kampen för gratis kollektivtrafik 24/7 för alla oss unga är inte slut än. Även under nästa mandatperiod kommer jag vara en stark och högljudd röst för detta!
Kvinna

Isabelle Löf

15 År, Trulsegårdsskolan 7-9, Hisingen
För en bättre och tryggare skola!
Jag kandiderar för mitt 3 år i UF. Rösta på mig för en tryggare skola fri från mobbning & mer fokus på psykisk hälsa. Psykisk hälsa på schemat, gratis busskort 24/7, godare skolmat & bättre elevhälsa.
Man

Maximilian Brunsson

15 År, Kärralundsskolan F-9, Centrum
BUSSKORT PÅ HELGER OCH LOV!!!!
Jag anser att ungdomar ska ha möjligheten till att kunna röra sitt fritt runt om i Göteborg både på helgerna och loven.
Man

Adam Ahmad Kader

12 År, Gärdsåsskolan 4-9, Nordost
Halal skolmat - En god matfest för oss alla!
Man kan variera mellan halal och vegetarisk Skolmat. Man får inte in lika mycket protein, kolhydrater, energi av vegetarisk skolmat, mer skolmat kommer att bli äten. Andra elever kommer inte påverkas.
Kvinna

julia rehbinder

14 År, Påvelundsskolan F-9, Sydväst
bättre skolmat och gratis kollektivtrafik!
Jag vill att barnen i Göteborgs skolor ska äta maten de blir serverade i bamba. Jag jobbar för bättre skolmat samt att kollektivtrafiken ska vara gratis för alla under 18 år.
Man

Omar Simmo

13 År, Kvibergsskolan F-9, Nordost
Rösta på mig för bättre skolmat
Många elever äter inte skolmaten för att dem tycker att den är äcklig eller inte god om du röstar på mig så kommer jag ändra det för alla barn i Göteborg.
Man

Einar Marklund

13 År, Klarebergsskolan F-9, Hisingen
Avskaffa läxor för en bättre skola
Jag tycker att läxor borde tas bort i Sverige. I Finland så har de inte läxor, men de har fortfarande jättebra skolor och är de gladaste i hela världen.
Man

Hugo Kruus

15 År, Ebba Petterssons Grundskola, Sydväst
Digitala skolbusskort för ungdomar i Göteborg!
Jag vill att ungdomar i Göteborg ska få ett digitalt busskort i mobiltelefonen. Genom ett personligt busskort i Västtrafikappen skapas säkra, hållbara och smidiga resor för ungdomar i Göteborg.
Man

Otto Petzell

13 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Jag heter otto jag rimmar på risotto
Jag vill förbättra skolmaten och vill utveckla klassrumsmiljöerna till mer moderna och skönare stolar
Man

Hector Valdez

14 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Upp med skolbudgeten
Skolans budget är för låg. Skoldatorer går sönder lätt, maten är oftast dålig och skolmaterial som pennor och sudd finns ofta ont om. Detta måste ändras nu.
Man

Vedansh Biddappa

13 År, Svartedalsskolan 4-9, Hisingen
Bättre skolmat för elever
Om inte vi elever äter maten har vi inte mycket energi kvar till resten av dagen. Vilket gör att vi inte kan prestera lika bra. Därför kommer jag att försöka göra skolmaten bättre för alla elever.
Kvinna

Niusha Mostafavi

14 År, Toleredsskolan F-9, Hisingen
Matkort för alla högstadieelever
Jag tycker inte man ska behöva skippa skollunchen för att den är ”äcklig” och därmed vara hungrig under skoldagen.Därför yrkar jag för att vi ska föra in matkort för alla högstadieelever.
Kvinna

Lilly Elisar Swaid

17 År, Amerikanska gymnasiet, Nordost
"Samma möjligheter för alla: Framtiden är vår!"
Jag vill arbeta för ökad likvärdighet i Göteborg och främja rättvisa chanser för alla att skapa en bättre framtid. Jag vill jobba för att satsa på högre utbildning med mindre stress för eleverna .
Kvinna

Rihanna Al Hilali

13 År, Viljaskolan, Nordost
Riri- kunskap är vägen till ljuset.
Fattigdom skapar utsatthet och dålig miljö. Rösten i förorten där den hörs vagt. Enligt barnkonventionen har alla barn samma värde, men ack. Lön vid PRAO, fri busskort 24/7, avgiftsfri sport.
Man

Musa Faisal

15 År, IES Johanneberg, Hisingen
Gratis Buskort 24/7 Året Om!!!
Hej! Jag tycker att alla ska kunna gå vart de vill och när de vill. Om man vill gå kl 3 på natten eller kl 13 på en lördag så ska man kunna göra det gratis. Därför ska jag jobba för att kunna göra så!
Man

Loa Rudh Vendin

14 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
Köttbullar och makaroner som tredje val.
Utöver den vanliga maten ska vi ha köttbullar och makaroner som ett tredje val. På Kilbergsskolan är detta redan faktum. Fler elever äter sig mätta och presterar därför bättre.
Man

Taha Alhmdo

13 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Café i skolan
Vi vill ha café på skolan för att några barn gillar inte maten i skolan, så de kan köpa något från skolans café.
Man

Malte Barron Schöning

16 År, Skytteskolan F-9, Centrum
DU ska vara trygg i Göteborg!
Jag har suttit i Ungdomsfullmäktige i 3 år. Under denna tid så har jag jobbat för DIN trygghet i Göteborgs stad. Detta tänker jag fortsätta med! För närvarande så sitter jag som andre vice ordförande.
Kvinna

Maica Diep

16 År, Kålltorpsskolan 4-9, Centrum
Framåt tillsammans för en bättre framtid!
Vi behöver satsa mer på alla elever i skolan, många blir inte hörda. De flesta har det jobbigt och det kan bero på många olika saker. Därför vill jag lyfta dessa frågor kring elevers välbefinnande.
Kvinna

Livia Perslow

15 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
En skolupplevelse efter elevernas önskemål!
Rusta upp skolan! Bättre skolmat för att elever ska orka, mer resurser så att fler ska kunna få hjälp, mindre prov för att minska stress och press men framförallt förbättra ungas upplevelse av skolan!
Man

Frank Olsson

12 År, Hultskolan F-6, Sydväst
Busskort på helger och lov!
Jag vill att våra busskort ska gälla på helger och lov så att alla kan ta sig till träningar och aktiviteter utan problem.
Man

Yahya Othman

14 År, Gamlestadsskolan F-9, Nordost
Kortare skoldagar!
Jag tycker att alla alla elever borde ha kortare skoldagar. Eleverna blir trötta när dem stannar till t.ex. 16.00. Så det är därför jag tycker vi ska ha kortare skoldagar.
Man

Adam Martin Ekoff

14 År, Toleredsskolan F-9, Hisingen
Bättre skolmat för alla
Jag vill förbättra skolmaten både den vegetariska och vanliga maten. För att det är viktigt att alla äter skolmaten för att orka skoldagarna.
Man

Mustaf Osman Mohamed

15 År, Bergsjöskolan F-9, Nordost
Digitala skolkort
Gör om skolkortet så man även kan ha det som en digital kopia i sin mobil, risken att man förlorar kortet skulle minska om man hade det i mobilen. Skolkortet ska gälla alla lov, kvällar och helger.
Man

Yazan Kadro

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Inför sovmorgon alla skoldagar!
Många elever är trötta under skoltid. Jag tror att man kan ändra på det genom att införa sovmorgon. Det kanske leder till att de får mer energi och kan fokusera bättre.
Kvinna

Faduma Fadumina Mohamed

14 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
Rösta på mig så kan du få mindre läxor!
Jag kandiderar för att i skolor finns det ingen kommunikation. Det är många prov med läxor som är svårt att hinna med. Skolan är en plats att lära sig utan att man blir deprimerad eller liknande.
Kvinna

Maja Ponjevic

16 År, Centrina Kviberg, Nordost
Låt dem som har lyssnat tala!
Sveriges elevers mentala hälsa blir värre på grund av mobbning, för mycket i skolan och hemma liv. Därför vill jag kunna driva fram diskussionen för eleverna som inte vågar tala för sig själva.
Man

Amr Khaled Dalal Dalal

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Kortare lektioner och fler raster
Vi vill ha kortare lektioner och fler raster. Elever blir trötta och då vill de röra på sig. Annars kommer eleverna inte kunna koncentrera sig på lektionen.
Man

Nikola Rajkovic Zoura

14 År, Montessoriskolan Elyseum 6-9, Centrum
I HAVE A DREAM
Jag tycker vi borde höja budgeten för skolans mat och fixa gratis busskort året om 24/7. I HAVE A DREAM bättre skol mat ✌️
Kvinna

Alma Catic

13 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Unga idéer, stark framtid: Rösta för innovation!
Rösta för en innovativ framtid! Jag vill att fler unga ska få möjlighet att förvandla sina idéer till verklighet som entreprenörer och kreativa skapare. Vi kan bygga en bättre framtid tillsammans!
Man

Jonas Gustavsson

15 År, Glöstorpsskolan 7-9, Hisingen
Mat framförallt, buss alltid och överallt!
Jag ställer upp för god skolmat då det får eleverna att vilja äta och därmed orkar prestera bättre. Busskort ska gälla 24/7 och finnas digitalt istället för plastkort.
Man

Muhammad Shahvaiz

14 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Busskort för alla
Busskort för alla ungdomar 24/7. Ungdomar ska inte hindras från att röra sig fritt inom gbg.
Kvinna

Ellen Florberger

12 År, Skutehagsskolan F-6, Hisingen
Tråkig skolmat = sämre skolresultat!
Tråkig skolmat gör att eleverna inte äter tillräckligt & presterar dåligt i skolan. Därför vill jag ha barnanpassad mat som är nyttig, god & varierad! Lyssna på oss barn, inför matråd & önskeveckor!
Man

Adam Kiswani

16 År, KLARA Teoretiska Gymnasium Göteborg Postgatan, Centrum
Bättre förutsättningar för ungdomar i Göteborg
Göteborg ska vara fritt från rasism. Ökat stöd i utsatta områden. Bättre förutsättningar för ungdomar i skolan och skärpta riktlinjer för lärare.
Man

Mehdin Carri

15 År, Lärjeskolan F-9, Nordost
Personer med funktionshinder vill också leva
Just nu har inte Göteborg så många aktiviteter för personer med funktionshinder. Och vi måste ändra på det. De vill leva och ha roligt som alla andra. Enligt mig är det jätteviktigt fråga i Göteborg.
Man

Nobel Dilovan Bacilori

13 År, Gärdsåsskolan 4-9, Nordost
Rösta på mig för en trygg skolmiljö!
Jag vill göra skolan till en bättre plats för alla ungdomar för att förhindra att negativa saker ska ske, detta kan vara allt från mobbning till droger eller elcigaretter inom skolans område!
Man

Mustafa Khodadai

17 År, Angeredsgymnasiet 1, Hisingen
Rösta på mig för ett bättre Göteborg
Det jag vill införa: Gratis spårvangskort i sommaren oavsett årskurs - Öka tryggheten i samhället - Mer fritidsgårdar där ungdomar kan vara - Fler sommarjobb Rösta på mig för de förslagen:)
Kvinna

Eunice Quaye

15 År, Utmarksskolan 4-9, Nordost
Rösta på mig! Bättre terminsplanering som passar
Rösta på mig! Man får stress av skolan både fysiskt och psykiskt ibland. För mig är det viktigt att agera på problemen. Eleverna håller med om bättre scheman, Gratis busskort 24/7, Jämställdhet
Man

Abdirahman Mahammed Moalim

17 År, Kunskapsgymnasiet, Nordost
Islamofobi & rasism har ingen plats i skolan!!!
Islamofobi och rasism har ingen plats i skolan. ALLA HAR RÄTT TILL ATT TRO I SKOLAN. Att kunna be under skoltid har ofta förkastats. Men vi måste stå upp för våra rättigheter.
Kvinna

Tindra Bergström

15 År, Torslandaskolan 7-9, Hisingen
Trygghet för alla
Jag vill arbeta för att alla ungdomar i Göteborg ska få en trygg uppväxt. Ingen ska uttsättas för våld i nära relatitioner, i skolan eller i staden.
Kvinna

Asma Said Mohamoud

13 År, Viljaskolan, Nordost
Jag vill att samhället ska vara tryggt för alla.
Jag vill att ungdomar ska kunna använda sitt busskort 24 timmar per dag varje dag utan att behöva tänka på böter.
Man

Christian D'Jesus Delgado Muñoz

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
BÄTTRE MAT I BAMBA!
Vi barn behöver äta mer mat för att vi ska orka jobba och röra oss hela dagen i skolan. Jag vill att barn ska få mat de känner igen som t.ex. tacos. Då kanske fler skulle känna sig mätta och pigga.
Man

Hampus Hjalmar Gunnarsson Andersson

15 År, Frejaskolan F-9, Sydväst
Inför digitala busskort!
Varje dag så glömmer ett ex antal elever sina busskort hemma eller någon annan stans och därför väljer att planka. Med digitala busskort så undviker vi detta!
Man

Abdikani Mohamed Ashare

14 År, Gamlestadsskolan F-9, Nordost
Mer idrott i skolan
Jag tycker att det borde finnas mer idrott på schemat då man får röra på sig mer samt att man inte behöver lyssna och skriva hela tiden. Därför är idrott det bästa ämnet för dem flesta.
Kvinna

Ellen Ogemark

13 År, Kärralundsskolan F-9, Centrum
Vi unga lever också i Göteborg.
Jag står för ungas åsikter och tankar skall få höras och påverka. Jag tycker att man borde fokusera mer på barns mående och inte BARA tänka på framtiden utan att även göra något åt det som sker NU.
Man

Hampus Johannesson

13 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Utökade busskort för ungdomar och ingen rasism!
Jag tycker att alla ska kunna ta sig omkring i Gbg utan att betala på helgerna. Jag tycker också att ingen ska bli behandlad orättvist!
Kvinna

Sofia Molla

14 År, Viljaskolan, Nordost
Jag vill att samhället ska vara tryggt för alla
Jag tycker att ungdomar ska kunna använda sitt busskort dygnet runt utan att de ska behöva tänka på böter.
Kvinna

Hannah Harbas

15 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Ett Göteborg fritt från segregation och rasism!
Jag kandiderar till UF eftersom att jag vill tilldela fler resurser till förorten för att kunna minska otryggheten och segregationen. Alla unga i Göteborg förtjänar samma möjligheter oavsett område!
Man

Tim Holma

14 År, Centrina Kviberg, Nordost
Banna picklad gurka!
Det är sedan länge känt att alla ungdomar ogillar picklad gurka, ändå envisas skolor med att bombadera sina stackars elever med denna förkastliga grönsak. Detta utbredda problem måste få ett slut!
Kvinna

Sara Jemal

14 År, Gamlestadsskolan F-9, Nordost
Rösta på mig för bättre skolmat och mer förändring
Jag vill att alla elever ska få chans att vara med och bestämma vad som händer i ens skola. Alla borde få vara med och bestämma viktiga beslut som kommer att påverka ens utbildning.
Kvinna

Alma Helin

14 År, Toleredsskolan F-9, Hisingen
Jag vill förbättra ungas psykiska hälsa.
Jag vill att dem som jobbar på skolan ska få bättre utbildning om psykisk ohälsa så att det kan upptäckas tidigt och tas på allvar.
Kvinna

Alice Frejme

12 År, Skutehagsskolan F-6, Hisingen
Inga barn ska behöva somna hungriga
Skolan ska kunna erbjuda alla elever i grundskolan frukost, lunch och middag så att inga barn ska behöva somna hungriga.
Kvinna

Eva Molin

12 År, Skytteskolan F-9, Sydväst
Smart tänkande ger en hållbar framtid!
Bättre vegetarisk mat som gör det enklare att uppskatta vegetariskt för vegetarianer och köttätare. Växtbaserad mat ska inte vara en kopia av kötträtten utan en egen maträtt och självklarhet.
Kvinna

Gemma Holmberg

13 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Bättre studiero och fler studiedagar!
Jag kommer att jobba med att få fler studiedagar så att man har mer tid att hinna ikapp med skol projekt utan att behöva stanna efter skolan.
Kvinna

Nikole Savor

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Skolcafé!
Jag tycker att alla skolor i Göteborg borde ha ett eget skolcafé. Ifall man inte äter något i bamba kan man köpa något i cafét med poäng som man samlar. Så då slipper man gå utanför skolans område.
Man

Alfred Bo Gunnar Björfjäll

14 År, Ebba Petterssons Grundskola, Sydväst
Frihet, framtid och antirasism för Göteborgs bästa
Alla ska ha friheten att kunna välja yrke, utbildning eller kanske driva ett litet företag. Du ska ha friheten att följa dina drömmar och säkra din framtid. Det är vi unga som är Sveriges framtid!
Man

Oskar Källsbo Brodin

16 År, Kärraskolan F-9, Hisingen
För en trygg och inkluderande skolmiljö!
Jag står för en trygg skolmiljö där ordning råder. Jag står också för att man skall få vara sig själv utan att bli diskriminerade. Jag tycker också att undervisningen borde stå i fokus.
Kvinna

Elsa Amanda Eliasson

14 År, Sannaskolan 7-9, Sydväst
Ingen rasism, nazism på Göteborgs gator!
Vi behöver stoppa rasismen och nazismen som växer fram på våra gator innan det är för sent. Det behövs motstånd mot de krafter som vill begränsa våran frihet. Rösta för motstånd!
Kvinna

Nelly Groth

16 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
För ny(bar) politik
Under mitt 4:e år i UF kommer jag jobba för att göra Göteborg grönare. Jag vill även jobba för gratis busskort och ett mer jämställt Göteborg. Jag sitter för närvarande som vice ordförande.
Man

Amin Bachar

15 År, Jättestensskolan F-9, Hisingen
Tillsammans för en starkare ungdomsröst!
Vill du ha bättre mat i skolan, Renare toaletter i skolan, busskort 24/7? Rösta då på mig så löser vi det säkert!
Man

Hugo Fogelin

14 År, Kunskapsskolan Krokslätt, Centrum
Vi ungdomar förtjänar en trygg och grön stad!
Jag kandiderar för 3:e året i UF och har bland annat arbetat för att ungdomar ska få busskort 24/7. Jag vill fortsätta arbeta för en grönare & tryggare stad. Din röst skapar förändring!
Man

Yoseph Toussa

14 År, Montessoriskolan Elyseum 6-9, Centrum
TBH jag vill bara ha fikan.
Tjong i medaljongen. HOHA JAG ÄLSKAR DET HA HA HAAA. Det första jag ändra på är att 10x3 ska bli 43!!! Gratis Cumbulle för alla!! Rött kort till folk som vapear!! En timmes fortnite gibb per dag!!
Kvinna

Rihana Hawwi Mustafa Adem

12 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Säkert samhälle!
Jag kommer att kämpa för att få ett säkrare samhälle. Jag vill vara med och påverka för att minska kriminaliteten i vårt samhälle. Alla har rätt att känna sig trygga!
Man

Sten Berg

18 År, Franklins gymnasium, Sydväst
För likvärdighet i vår Stad
För en likvärdig tillgång till fritids aktiviteter, utbildning och övriga samhällstjänster. Alla unga skall känna en meningsfullhet i sin vardag oavsett var i staden man bor. Göteborg en stad för alla
Kvinna

Amanda Lorentzon

12 År, Hultskolan F-6, Sydväst
Mer pengar till skola och sjukvård!
Skolan har skulder på flera miljoner och sjukvården har inte råd att betala ut löner. Detta måste göras någonting åt! Jag tycker att mer skatt ska gå till sjukvården och skolorna.
Man

Adam Al-Mofty

13 År, Gunnestorpsskolan F-6, Hisingen
Gillar du att vara törstig och uttråkad?
Då ska du inte rösta på mig. Jag ska kämpa för att jag vill ha dricksfontäner i fotbollsplaner, lekplaster och skolgårdar. Jag vill också skapa fler fritidsgårdar nära ditt område.
Man

Vidar Taliga

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Mer pengar ska gå till skolmaten
Jag tycker att skolmaten inte smakar så gott. Många barn äter inte då (inklusive mig själv). Det gör att barnen varken orkar med rasten eller lektionen. Bättre mat ger bättre resultat.
Kvinna

Chloe Nunez

13 År, Innovitaskolan St Jörgen, Hisingen
En röst för mig är en röst för dig!
Jag kämpar för trygghet i staden och fler möjligheter för oss unga. Du ska ha rätt till pålitlig kurator, tillgänglig fritidsgård, gratis bussfärd och en skolmiljö där du lär och känner dig säker i.
Kvinna

Atike Tuana Altinkaynak

12 År, Ryaskolan F-9, Hisingen
Lika skola för alla!
Jag kommer kämpa för att alla ska kunna få en bra skolgång med anpassningar utifrån allas behov.
Man

Signe Ingman-Ryberg

14 År, Önneredsskolan F-9, Sydväst
Busskort 24/7 & en tryggare och bättre skolmiljö!
Jag anser att Göteborg ska vara en plats där ingen känner sig osäker i eller utanför skolan. En plats där i bryr oss om miljön och där vi inte diskriminerar varandra genom t.ex. rasism eller homofobi.
Man

Josias Isidor Bayomi Åkerblom

15 År, Brunnsboskolan F-9, Centrum
Kulturell framtid, tillgänglig för alla!
Mitt mål i ungdomsfullmäktige är att bygga en levande stad med en stor kulturscen. Jag vill jobba för att de som inte har tillgång till pennor eller instrument ska kunna låna från bibliotek.
Man

Maruf Kruezi

13 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Längre raster.
Jag tycker att man ska kunna ha längre rast för att vi är barn och vi kan inte sitta still för att vi är barn så att vi borde ha rast 10 minuter extra varje rast så tycker jag, så rösta.
Kvinna

Mila Nesovic

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Elevernas mående framför allt!
Bättre skolmat så att eleverna vill äta i skolan ist för att gå runt hungriga Skolan måste bry sig mer om elevernas hälsa och lyssna mer. Gratis fritidsaktiviteter för barn som inte har råd.
Kvinna

Märta Mårtensson

14 År, Nordhemsskolan F-9, Centrum
Ett Göteborg där alla får samma chanser
Under mitt andra år i UF vill jag använda kunskaperna jag fått det senaste året i arbetet för en bättre och mer jämlik skola i Göteborg. Samma möjligheter oavsett vilken stadsdel du bor i!
Kvinna

Nadia Elisabet Elmelid

14 År, Härlandatjärnskolan F-9, Centrum
Roligare lärande, fler aktiviteter för unga
Aktiva lektioner med roligt praktiskt arbete, mindre stressade lärare för trevligare miljö och intressanta aktiviteter för unga leder till mer motiverade elever och mer sociala, kreativa unga.
Ersättare (20)
Kvinna

Amina Abdirahman Abdullahi

14 År, Bergsjöskolan F-9, Nordost
Rösta på mig för att få din röst hörd
Kvinna

Sarah Abigail Ortega

15 År, Vättleskolan 4-9, Nordost
Ungdomars ljusaste vilja
Kvinna

Miski Daud Mohamed

12 År, Ånässkolan F-6, Nordost
Istället för att drömma gör det gjort!
Man

Josef Rashad

12 År, Gärdsmosseskolan F-6, Nordost
jag står för bättre skolmat och mer förändringar
Kvinna

Agnes Hamark

16 År, Donnergymnasiet, Nordost
För ett jämnare samhälle!
Kvinna

Ava Janse van Rensburg

12 År, Klarebergsskolan F-9, Hisingen
Stoppa Mobbning,få alla barn/ungdomars röster Hörd
Man

Tor von Sydow

12 År, Centrina Lindholmen, Hisingen
Miljöengagerad längdskidentusiast
Man

Viktor Patriksson

14 År, Styrsöskolan F-9, Sydväst
Alla ska få en rättvis och jämlik skolgång!
Kvinna

Lea Eivor Anna Last

12 År, Askimsskolan F-6, Sydväst
För en trivsammare skolmiljö
Kvinna

Mollie Jävert

12 År, Lerlyckeskolan F-6, Hisingen
Jag står för att barn ska få en bättre vardag.
Kvinna

Prapti Jain

12 År, The English School Gothenburg, Hisingen
Vi ska jobba tillsammans för en bättre framtid.
Man

Arvid Lindblom

13 År, Brunnsboskolan F-9, Hisingen
För ett tryggare Göteborg!
Man

Yahya Mahmud Abu Aita

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Frukost i skolan!!!
Man

Jacob Sbinati

12 År, Ängåsskolan F-6, Sydväst
Längre raster
Man

Nassim Fahfouhi

14 År, ISGR Swedish-English, Centrum
Det är dags att få bamban till en restaurang
Man

Axel Jisbrant

13 År, Sandarnaskolan F-6, Centrum
Jag vill göra skolan till en bättre plats för alla
Kvinna

Lykke Jordansson

12 År, Ånässkolan F-6, Centrum
Skolan ska vara trygg🩷
Annat kön än man eller kvinna

Lucas Andersson

16 År, Freinetskolan Bild o Form, Centrum
Bättre elevhälsa för ett bättre samhälle.
Man

Leonard Linderholm

15 År, IES Johanneberg, Centrum
För alla och för dig i skolan
Kvinna

Sofia Josephine Maria Väring

13 År, Kannebäcksskolan Döv och hörsel F-9, Sydväst
För en rättvis skolgång!!! Ingen mobbning!!!